Pinaattikananmunakotkotit

Minä en tuota nimeä keksinyt. Keksin kuitenkin viimein keinon vähentää kirjojen määrää. Olen lainannut kirjastosta mielenkiintoisia kokkauskirjoja ja ottanut valokopiot mielenkiintoisista resepteistä. Ne kun on vielä järjestänyt aiheittain omaan kansioonsa.. Tämä on Tina's mat -kirjasta. Alkuperäisestä reseptistä poiketen minulla oli huomattavasti vähemmän pinaattia (alunperin 450g). Pinaatin maku on ainakin minulle niin voimakas, että se saisi vain maustaa ruokaa, mutta ei olla päämakuna.

  • 4 annosvuokaa (0,2l)
  • 3 valkosipulinkynttä
  • n.150g pekonia
  • 4 kananmunaa
  • 50g pakastettua pinaattia
  • suolaa, valkopippuria, sokeria

  1. Lämmitä uuni 150 asteeseen.
  2. Sulata pinaatti.
  3. Silppua sipulit ja pekoni.
  4. Paista pekoni ja sipulit.
  5. Puristele sulatetusta pinaatista ylimääräinen neste pois ja lisää pannulle pekonin ja sipulin joukkoon.
  6. Mausta suolalla, pippurilla ja ripauksella sokeria.
  7. Jaa seos neljään annosvuokaan ja riko jokaiseen yksi muna päälle.
  8. Paista n. 15 min kunnes muna on hyytynyt.

Helppo treenien jälkeinen iltapala.


Kommentit