Intialainen tonnikalapasta

Sipulivarastoni on melkein lopussa, mutta viimeiset sipulit ovat todella vahvoja ja silmät vuotavat kokkaamisen jälkeenkin. Yritin keksiä jotain nopeaa ja helppoa syötävää kaapista ja lopputuloksena oli pastakastike pienellä ripauksella Intiaa.

Pastakastike:
  • 2 prk tonnikalapaloja öljyssä
  • 1 tlk kookosmaitoa
  • 2 dl kermaa tai tilamaitoa
  • 2-4 dl herneitä
  • 2-3 sipulia
  • 6-10 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl maisenaa suurustamiseen
  • suolaa, mustapippuria, sahramia, kurkumaa

  1. Pilko sipulit ja kuullota öljyssä (seesamiöljystä saa hauskaa makua.
  2. Lisää tonnikala, kookosmaito, kerma ja mausteet.
  3. Anna hautua 5 min.
  4. Lisää herneet ja anna hautua 10 min.
  5. Tarjoa persiljan, parmesaanin ja pastan kanssa.



Kommentit