Pientä nopeaa purtavaa, jos vaikka tulee vieraita tai vaikka lähtee piknikille. Tartaletit onnistuvat parhaiten muffinssivuoalla. Ohjeella saa täytteen 12 tartalettiin.
- Valmista lehtitaikinaa 3 levyä
- 1 kananmuna
- 3 keltuaista
- 2 dl kermaa
- suolaa
- mustapippuria
- tuoreita rosmariinin oksia
- 100g fetaa
- 3-5 oliivia
- 2 aurinkokuivattua tomaattia
- Öljyä muffinssivuoka oliiviöljyllä.
- Sekoita kananmuna, keltuaiset, kerma ja mausteet ja vatkaa sekaisin.
- Kauli pituussuunnassa lehtitaikinalevyjä pidemmäksi, jotta saat yhdestä levystä 4 samankokoista palaa. Asettele taikinapalat vuokaan.
- Jaa feta, oliivit ja aurinkokuivattutomaatti tartalettien pohjalle ja kaada munaseos päälle. Laita rosmariinin oksat munaseoksen päälle.
- Paista n.30 min 200 asteessa tai kunnes sisältö on paisunut keskeltä. Se lässähtää muotoonsa, kun sen ottaa pois uunista.
Aivan yliveto resepti!!!!!!!
VastaaPoista