Perunaa jälleen.. Lisään itse ruokaan joskus kaltattuja tomaatteja ja yleensä muutaman tilkan maitoa, jotta ruuasta tulee enemmän mössömpää (erona perinteiseen aloo gobi-reseptiin siis). Omaa perunaa, sipulia, valkosipulia ja kukkakaalia. Vain mausteet puuttuivat!
Tarjoa naan-leivän kanssa.
- 3 isohkoa perunaa
- 1 pieni kukkakaali paloina
- 1 sipuli
- 4 valkosipulinkynttä
- 3-5 rkl oliiviöljyä
- nokare voita
- 1 tl inkivääritahnaa
- 1 rkl currya
- 1 tl juustokuminaa
- 1 tl garam masalaa
- muutama ripaus cayannepippuria ja chiliä
- 1 rkl sitruunamehua
- 2-3 dl tilamaitoa
- naan-leipää naposteluun
- Kuori ja pilko sipulit ja peruna sopivan pieniksi paloiksi.
- Paloittele kukkakaali.
- Kaada öljyä ja voita kattilaan niin että pohja peittyy.
- Lisää perunat, sipulit, inkivääri ja curry. Paista muutama minuutti käännellen.
- Lisää kukkakaali ja loput mausteet. Paista muutama minuutti käännellen.
- Lisää maito ja anna seoksen hautua miedolla lämmöllä, kunnes perunat ovat kypsiä. Perunoiden koosta rippuen n. 15 min.
- Mausta sitruunamehulla.
Tarjoa naan-leivän kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti