Tämä resepti herätti ristiriitaisen vastaanoton: itse rakastin sitä, yksi lempiruuistani nykyään, ja toinen puolisko ei kokenut sitä niin erityiseksi. Resepti oli samasta Glorian ruoka&viini -lehdestä kuin edellinenkin vuohenjuustoresepti, mutta pienillä muokkauksilla. Alkuperäisessä reseptissä käytettiin 300 gramman pala vuohenjuustoa, mikä murustettiin pastan päälle. Itse halusin kermaisemman pastan.
Tarvitset:
Tarvitset:
- n. 300 g pinaatinlehtiä
- 5-10 valkosipulinkynttä (miten suuri valkosipulin ystävä sitten oletkin)
- kourallisen kurpitsansiemeniä (pinjansiemenet sopisivat yhtä hyvin)
- n. 0,5-1 dl oliiviöljyä
- 0,5 tl chiliä
- 150 g Chavroux vuohenjuustoa
- n. 1,5-2 dl tilamaitoa tai kermaa
- suolaa ja paljon mustapippuria
- pastaa
- Paahda kurpitsansiemenet kuivassa pannussa ja laita sivuun.
- Laita pasta kiehumaan (tuorepastan voi tehdä viimeisenä, mutta kiehuta vesi etukäteen)
- Viipaloi valkosipulit ja kuullota öljyn kanssa pannussa.
- Lisää pinaatti ja jatka kypsentämistä n. minuutti.
- Lisää mausteet.
- Sekoita keskenään vuohenjuusto ja maito.
- Sekoita pasta ja pinaattiseos keskenään.
- Lisää joukkoon vuohenjuustokastike ja sekoita.
- Anna hyytyä hetken lämpimän levyn päällä välillä sekoittaen.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Tarjoile kurpitsansiementen kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti