Minun teki eilen hirveästi mieli ruusukaalia. En halunnut syödä lihaa, joten käytin pähkinöitä proteiinin lähteenä.
Tarvitset:
Tarvitset:
- uusia perunoita suoraan maasta (vitsi, vitsi)
- ruusukaalia
- 2 tuoretta punasipulia varsineen
- n. 100 g fetaa
- n. 100 g mausteista juustoa (käytin itse pippurista goudaa)
- kourallinen pähkinäsekoitusta (cashew, parapähkinät; sisältää runsaasti magnesiumia, kalsiumia, fosforia, B1-vitamiinia ja 100 grammassa parapähkinöitä on 1719 mg seleeniä, mikä vastaa noin 3500% päivittäisestä saantisuosituksesta.)
- 3-5 rkl smetanaa
- mustapippuria
- Pese, kuori jos tarpeen, ja pilko perunat suuhun sopiviksi paloiksi.
- Pese ruusukaalit. Poista uloimmat lehdet ja kanta ja halkaise kerät.
- Keitä perunoita n. 5 min ja laita ruusukaalit joukkoon.
- Keitä vielä n. 5-10 min, kunnes perunat ja kaalit ovat kypsiä.
- Valuta vesi pois ja kaada sopivaan kulhoon.
- Lisää joukkoon smetana, pilkotut sipulit, kuutioidut juustot ja sekoita.
- Mausta mustapippurilla.
- Tarjoa pähkinöiden kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti