Syksyinen treeni-iltapala

Tänä vuonna olen testannut plantaasilla juureksia: porkkanaa, lanttua, palsternakkaa, mustajuurta ja punajuurta. Niitä hyödyntäen saa helpon iltapalan treenien jälkeen.  Mukaan voi lisätä ihan mitä vain, tomaattia, paprikaa, siemeniä, perunaa.. ihan mitä kaapista löytyy.

Juureksia maun mukaan:
  • porkkanoita
  • lanttua
  • palsternakkaa
  • punajuurta jne.
  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Paloittele juurekset ja laita uunivuokaan.
  3. Lisää oliiviöljyä, mustapippuria, ripaus suolaa, hunajaa jos haluat makeutta. Balsamicolla saat tiettyä vahvuutta makuun, jos juuresten maku sellaisenaan tuntuu liian laimealta. Sekoita kauhalla tai käsin.
  4. Hauduta n. 20-30 min kunnes juurekset ovat kypsyneet.
  5. Nauti sellaisenaan proteiinin kera tai vaikka creme fraichen kanssa. 

Kommentit