Vauvan kanssa tulee vielä laiskemmaksi, tai kekseliäämmäksi miten sen nyt haluaa sanoa, kuin mitä yleensä on. Ruokaa pitäisi saada mielellään nopeasti ja mahdollisimman lyhyillä toimenpiteillä. Tässä siihen yksi vaihtoehto.
Tarvitset:
- 1-2 kesäkurpitsaa - paloina, viipaleina tai vaikka kierteinä. Mikä sattuu miellyttämään omaa silmää
- 200-400g jauhelihaa - riippuu siitä kuinka paljon lihaa haluat joukkoon ja miten suuren satsin teet
- 100-200g sulatejuustoa
- tilkka maitoa juuston pehmentämiseen
- n. 50g juustoraastetta
- n. 1dl korppujauhoja sitomaan nestettä
- mustapippuria, yrttejä maun mukaan
- Paloittele kesäkurpitsa haluamallasi tavalla.
- Paista jauheliha.
- Laita molemmat uunivuokaan ja sekoita keskeään tai lado kerroksittain, kuten lasagne.
- Lisää korppujauhot.
- Lämmitä sulatejuusto ja maito mikrossa ja sekoita tahnaksi ja lisää mausteet.
- Kaada juustoseos jauheliha-kesäkurpitsaseoksen päälle ja ripottele juustoraaste viimeiseksi.
- Paista uunissa n. 20-30 min 200 asteessa, kunnes seos on saanut väriä.
Mukaan voi toki laittaa juureksia, korppujauhon sijaan vaikka vähän riisiä tai makaroneja yms. Mikä sopii omaan nopeaan (laiskaan) ruuanlaittoon.
Kommentit
Lähetä kommentti