Osallistuin työväenopiston kokkauskurssille ja sain sieltä hienoja reseptejä kesäkurpitsasadon tuhoamiseen.
Tarvitset:
- 1 kesäkurpitsa
- 0,5 sipulia
- 1-2 valkosipulia murskattuna
- 2 rkl kevätsipulia hienonnettuna
- 0,5 tl suolaa
- 1 tl seesamiöljyä
- 1tl seesaminsiemeniä
- 2tl oliiviöljyä
- Leikkaa kesäkurpitsa puolikuun muotoisiin viipaleisiin ja pilko sipuli.
- Kuullota valkosipuli ja kesäkurpitsa öljyssä.
- Lisää suola ja sipuli ja jatka paistamista.
- Lisää kevätsipuli ja seesamiöljy ja paista vielä hetki.
- Koristele seesaminsiemenillä.
Simppelisti hyvä, kiitos tästä.
VastaaPoista