Korealainen kesäkurpitsalisäke, Hobak namul

Osallistuin työväenopiston kokkauskurssille ja sain sieltä hienoja reseptejä kesäkurpitsasadon tuhoamiseen.
 
Tarvitset:
  • 1 kesäkurpitsa
  • 0,5 sipulia
  • 1-2 valkosipulia murskattuna
  • 2 rkl kevätsipulia hienonnettuna
  • 0,5 tl suolaa
  • 1 tl seesamiöljyä
  • 1tl seesaminsiemeniä
  • 2tl oliiviöljyä
 
  1. Leikkaa kesäkurpitsa puolikuun muotoisiin viipaleisiin ja pilko sipuli.
  2. Kuullota valkosipuli ja kesäkurpitsa öljyssä.
  3. Lisää suola ja sipuli ja jatka paistamista.
  4. Lisää kevätsipuli ja seesamiöljy ja paista vielä hetki.
  5. Koristele seesaminsiemenillä.
                                            Lisäke on kuvassa alhaalla oikealla

Kommentit

Lähetä kommentti